Kittens

Kittens:

Cicák

Missar

Eye of the tiger - amber+blue carriers/hordozók/bärare

On Janury 31st, Ginger Gave birth to 5 beautifulkittens: black girl, black silve girl with whit andthree black silver boys, one of them with white.


Január 31-én Ginger életet adott 5 kiscicának, egy teljesen fekete kislánynak, fekete ezüst kislánynak fehérrel, továbbá három fekete ezüstkandúrnak, egyikük fehérrel.


Den 31-e januari gav Ginger liv åt 5 underbara ungar. Flickor: en svart, en svart silver med vitt. Pojkar: två svarta silverpojkar, och en tredje med vitt.

Uno litter/alom/kull

On January 13th 2022 Silvia gave birth to Uno,a beautiful boy. Unfortunatley, he is not available anymore


Január 13-án Szilvia életet adott Unonak, agy csodálatos kandúrkának. Sajnos Uno már foglalt is.


Den 13- Januari f0dde Silvia snzgga pojken Uno. Tyvärr är han redan bokad. 

2021.03.30 Tig (NFO a 09 22) and Silvia's (NFO fs 09) kittens were born,two gorgeous tortoise female, (NFO fs 09?).

They are newborn on the photo! The birth went smothly, Silvia did a great job! They were born with 42  and 137 grams. 

Day 8 they are 255 and 268 grams


Bengáli kiscicák


Mangó 2021.07.14én életet adott 6 gyönyörű bengáli kiscicának. 4 hóbengáli, 1 faszén és egy melanistic színűnek
3 hetesen 470 gramosak

Norvég erdei Amber carrier

eladó amber carrier norvég kiscicák jövőre várhatók

Ginger az Amber leányzó babakorában

A Vásárlás menete:


A kapcsolatbalépéskor kíváncsiak vagyuk Rád és hogy milyen vágyakkal és elképzelésekkel fordulsz hozzánk. Természetesen arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen életet tudnál biztosítani a kiscica számára. A személyes találkozás ezért fontos. 


Minden cicánk genetikailag tesztelt, egészséges szülőtől származik. Mindegyikük születésüktől fogva sokat van kézben és gyerekekhez szokott. Nemüket, színűket 8 hetes korban határozzuk meg, ezután lehet foglalózni, bár érdeklődést hamarább is lehet tanúsítani. 


Költözéskor féregteleníttük és két oltást kapott a cica. Mikrocsippelt kapott van és van saját törzskönve, melyen fel van tüntetve, hogy hobbicica-e vagy tenyésztésre van szánva. Kap magával egy zacskó száraztápot, játékot és egy rongyot az otthon illatával és egy jó nagy búcsúölelést. Utra szükséges egy szállító, mert annélkül mind magában mind másokban kárt tehet félelmében. Nyávogni fog, de ez természetes. Célszerű otthon készülni egy alomtálcával, alommal, alomlapűttal, lapos etetőtállal és vizes edénnyel, egy nyugodt szobával ahol más cica nem tartózkodik.