ALMOK

Hó-faszén Bengálik

Mangó és Loki

Július 14-én szült Mangó 6 nagyon különleges cicát. Egy hó fiú, többi lány, egy korom fekete rozettás, egy faszén szintán rozettás, egy hó lány és két faszén-hólányt (ez rendkívül ritka)

Norvég erdei fekete ezüst

Ginger och Tig

2021 május 4-én szülte meg Ginger a nég feketeezüst cicáit.. Mindegyikük hordozza a kéket és ambert. Közülük egy lett lány. 


Ezüst teknős (tricolor)

Silvia och Tig


Március 30-án 2021ben szülte meg Silvia a két gyönyörű ezüstteknős lányát


Tervek:


Norvég erdei színesek: 

Szeptember végén tervezük pároztatni Tiget és Silviát ismét


Norvég erdei ezüstfeketék

Novemberben tervezük pároztatni Tiget és Gingert ismétBengáli hó-faszén 

2022 januárjában tervezzük ismét pároztatni Mangót ls LokiA Vásárlás menete:


A kapcsolatbalépéskor kíváncsiak vagyuk Rád és hogy milyen vágyakkal és elképzelésekkel fordulsz hozzánk. Természetesen arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen életet tudnál biztosítani a kiscica számára. A személyes találkozás ezért fontos. 


Minden cicánk genetikailag tesztelt, egészséges szülőtől származik. Mindegyikük születésüktől fogva sokat van kézben és gyerekekhez szokott. Nemüket, színűket 8 hetes korban határozzuk meg, ezután lehet foglalózni, bár érdeklődést hamarább is lehet tanúsítani. 


Költözéskor féregteleníttük és két oltást kapott a cica. Mikrocsippelt kapott van és van saját törzskönve, melyen fel van tüntetve, hogy hobbicica-e vagy tenyésztésre van szánva. Kap magával egy zacskó száraztápot, játékot és egy rongyot az otthon illatával és egy jó nagy búcsúölelést. Utra szükséges egy szállító, mert annélkül mind magában mind másokban kárt tehet félelmében. Nyávogni fog, de ez természetes. Célszerű otthon készülni egy alomtálcával, alommal, alomlapűttal, lapos etetőtállal és vizes edénnyel, egy nyugodt szobával ahol más cica nem tartózkodik.