KAPCSOLAT

Kapcsolatba lépni velünk


Akár telefonon, akár messengeren akár emailen lehet. 

MoBil: +3670 6100 279 vagy +3670 6100 564

email: bongocattery@gmail.com

https://www.facebook.com/Norsk-skogkatt-Bengal-uppf%C3%B6dning-Norv%C3%A9g-erdei-%C3%A9s-Beng%C3%A1li-teny%C3%A9szet-112591957234431/
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Rólunk


Színész-pszichológus házaspár vagyunk, két fiút nevelünk, így házi kedvenceink hozzászoktak a gyerekekhez. Macskamánia egyesületi tagok vagyunk. Tenyészetünket 2020-ban hoztuk létre. Tenyészetünk fő célja nem kereskedés, hanem állatokban és utódaikban való gyönyörködés.

Miért Bengáli és Norvég erdei?


Valójában minden macskát szeretük, de ez volt az a két fajta, aminek egyáltalán nem tudtunk ellenállni. Bengáli gyönyörű, a dzsungel titokzatos világát hozza, és tényleg más mint a házimacska: Imádja a szagokat, nagyvécézéskor kiköveteli a helyét. t.i. a szagok megosztása a macskavilágban az intimitás jele. Iszonyatosan okos. Mangó villámgyorsan átlátja a helyzeteket, már elsőre rájött honnan jön a fény a lézerjátékhoz, mancsot ad és jobb/bal-t biztonságosabban megkülönbözteti mint sok ember. Nem titkolt célunk sérült gyerekek macsaterápiáját kialakítani vele és hiperaktivitása miatt jól kapcsolódik sérült gyermekünkhöz.

A Norvég erdei egy természetes választás volt, hiszen egyikünk az egész gyerekkorát, általános iskolát, gimnáziumot és még pár év egyetemet is végzett Skandináviában, és mai napig emlegeti a Svéd fenyőerdők titokzatos világát, azt, hogy aki valójában Be ment Oda - és nem cssak ki ment az erdőbe - az sosem lesz az az ember amikor kijött. Mindkét nőstényünk éjszakról való. Egyik tenyészet sem nagyobb annál, mintsem minden cicájukkal tudjanak minőségi időt tölteni.


Booking & Contact