KONTAKT

Kontakta oss!


Det gár att kontakta oss via telefon, epost eller messenger 

MoBil: +3670 6100 279 vagy +3670 6100 564

email: bongocattery@gmail.com

https://bongocattery.com/english/

https://www.facebook.com/Norsk-skogkatt-Bengal-uppf%C3%B6dning-Norv%C3%A9g-erdei-%C3%A9s-Beng%C3%A1li-teny%C3%A9szet-112591957234431/
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Om oss


Si ár ett gift par, som jobbar med teater och psyckologi. Vi har tvá pojkar varav en ár mentalt handikappad. Katterna ár altsá házaspár vagyunk, két fiút nevelünk, így házi kedvenceink hozzászoktak a gyerekekhez. Macskamánia egyesületi tagok vagyunk. Tenyészetünket 2020-ban hoztuk létre. Tenyészetünk fő célja nem kereskedés, hanem állatokban és utódaikban való gyönyörködés.

Miért Bengáli és Norvég erdei?


Valójában minden macskát szeretük, de ez volt az a két fajta, aminek egyáltalán nem tudtunk ellenállni. Bengáli gyönyörű, a dzsungel titokzatos világát hozza, és tényleg más mint a házimacska: Imádja a szagokat, nagyvécézéskor kiköveteli a helyét. t.i. a szagok megosztása a macskavilágban az intimitás jele. Iszonyatosan okos. Mangó villámgyorsan átlátja a helyzeteket, már elsőre rájött honnan jön a fény a lézerjátékhoz, mancsot ad és jobb/bal-t biztonságosabban megkülönbözteti mint sok ember. Nem titkolt célunk sérült gyerekek macsaterápiáját kialakítani vele és hiperaktivitása miatt jól kapcsolódik sérült gyermekünkhöz.

A Norvég erdei egy természetes választás volt, hiszen egyikünk az egész gyerekkorát, általános iskolát, gimnáziumot és még pár év egyetemet is végzett Skandináviában, és mai napig emlegeti a Svéd fenyőerdők titokzatos világát, azt, hogy aki valójában Be ment Oda - és nem cssak ki ment az erdőbe - az sosem lesz az az ember amikor kijött. Mindkét nőstényünk éjszakról való. Egyik tenyészet sem nagyobb annál, mintsem minden cicájukkal tudjanak minőségi időt tölteni.


Booking & Contact