KULLAR

Snö-charcoal bengaler

Mango och Loki

En eller två charcoal-snow honor, en charcoal och en melanistic hona, en snö hona och en snö pojke föddes den 14 juli 2021

Amber carriers

Ginger och Tig

Den 4-e maj 2021 födde Ginger sin första kull. Alla blev silv bärare av både dilution och amber. En av fyra missar blev flicka.


Silverpaddor

Silvia och Tig


Den 30 mars 2021 födde Silvia tvä otroligt vackra silverpaddor


Planer:


Norsk skogkatt (silver)

I slutet av september planerar vi att para Tig med Silvia igen


Amber Carriers (silver)

I slutet av november planerar vi para Ginger och Tig igen


Snö-charcoal Bengaler

I januari 2021 planerar vi para Mango med Loki igenA Vásárlás menete:


A kapcsolatbalépéskor kíváncsiak vagyuk Rád és hogy milyen vágyakkal és elképzelésekkel fordulsz hozzánk. Természetesen arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen életet tudnál biztosítani a kiscica számára. A személyes találkozás ezért fontos. 


Minden cicánk genetikailag tesztelt, egészséges szülőtől származik. Mindegyikük születésüktől fogva sokat van kézben és gyerekekhez szokott. Nemüket, színűket 8 hetes korban határozzuk meg, ezután lehet foglalózni, bár érdeklődést hamarább is lehet tanúsítani. 


Költözéskor féregteleníttük és két oltást kapott a cica. Mikrocsippelt kapott van és van saját törzskönve, melyen fel van tüntetve, hogy hobbicica-e vagy tenyésztésre van szánva. Kap magával egy zacskó száraztápot, játékot és egy rongyot az otthon illatával és egy jó nagy búcsúölelést. Utra szükséges egy szállító, mert annélkül mind magában mind másokban kárt tehet félelmében. Nyávogni fog, de ez természetes. Célszerű otthon készülni egy alomtálcával, alommal, alomlapűttal, lapos etetőtállal és vizes edénnyel, egy nyugodt szobával ahol más cica nem tartózkodik.