BengalKärlek

Nya små liv


Den 14te juli 2021 mellan klockan 02.30-07.30 födde Mango sin första kull i gryningen. Mango gjorde ett fantastiskt jobb. Hon lät mig inte gå ifrpn henne en minut, och sen visade sig hon vara en underbar mamma. 


Det föddes sex missar. En eller två är pojkar, en charcoal och en vit. En flicka är melanistisk. De andra är snö och flickor. De måste vara över 8 veckor f0r att bokas. 

                  Charcoal,  Snow-Y,    Snow-B,    Snow-R,    Snow-G    Melanistic.   weight/súly/tyngd

 Newborn       99,            82,             91,             88,            110,            98,

1 week old.   190,          180,           180,           180,           160,           200

1 week/ hét/vecka

Ginger az Amber leányzó babakorában

A Vásárlás menete:


A kapcsolatbalépéskor kíváncsiak vagyuk Rád és hogy milyen vágyakkal és elképzelésekkel fordulsz hozzánk. Természetesen arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen életet tudnál biztosítani a kiscica számára. A személyes találkozás ezért fontos. 


Minden cicánk genetikailag tesztelt, egészséges szülőtől származik. Mindegyikük születésüktől fogva sokat van kézben és gyerekekhez szokott. Nemüket, színűket 8 hetes korban határozzuk meg, ezután lehet foglalózni, bár érdeklődést hamarább is lehet tanúsítani. 


Költözéskor féregteleníttük és két oltást kapott a cica. Mikrocsippelt kapott van és van saját törzskönve, melyen fel van tüntetve, hogy hobbicica-e vagy tenyésztésre van szánva. Kap magával egy zacskó száraztápot, játékot és egy rongyot az otthon illatával és egy jó nagy búcsúölelést. Utra szükséges egy szállító, mert annélkül mind magában mind másokban kárt tehet félelmében. Nyávogni fog, de ez természetes. Célszerű otthon készülni egy alomtálcával, alommal, alomlapűttal, lapos etetőtállal és vizes edénnyel, egy nyugodt szobával ahol más cica nem tartózkodik.